Благодарение на мен сформираха правителство, аз ги обединих.Така освободеният предсрочно

...
Благодарение на мен сформираха правителство, аз ги обединих.Така освободеният предсрочно
Коментари Харесай

Цитат на деня: Благодарение на мен сформираха правителство, аз ги обединих

Благодарение на мен образуваха държавно управление, аз ги сплотих.

Така освободеният предварително от поста основен прокурор Иван Гешев отговори пред БНР на въпроса по какъв начин Движение за права и свободи и депутата от придвижването Делян Пеевски се намесват в прокуратурата. Пеевски е глобен от Съединени американски щати за корупция по световния закон " Магнитски ", а Гешев към този момент даде поръчка за политическа кариера посредством придвижване с работно име " Справедливост за България ".

" Политическите сили би трябвало да са доста удовлетворени от мене, тъй като с помощта на мен образуваха държавно управление. Аз съм единственият, който ги сплоти. От едната страна е " Продължаваме промяната ", които арестуваха Борисов нелегално в този миг и се кълняха, че в никакъв случай няма да са с него,, въпреки това беше самият Борисов, който беше задържан, а от трета беше " Демократична България ", които говореха против всички ".

Запитан още веднъж съответно за намесата на депутата от Движение за права и свободи Делян Пеевски в прокуратурата, сподели: " Ако имаше доказателства, щяха да бъдат подхванати същите ограничения, както беше пожелан имунитетът на Бойко Борисов. ДАНС не е подал никаква информация, Национална агенция за приходите не е подал никакви данни за нарушавания. Какво може да направи прокуратурата? Защо ме питате мене, а не ДАНС?! "
Източник: dnevnik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР