Благодарение на ГЕРБ Албания и РС Македония започнаха своя път

...
Благодарение на ГЕРБ Албания и РС Македония започнаха своя път
Коментари Харесай

Борисов: ГЕРБ отвори европейския път за РСМ и Албания

Благодарение на ГЕРБ Албания и районен съд Македония започнаха своя път към НАТО и Европейски Съюз. Това съобщи водачът на ГЕРБ Бойко Борисов по време на среща с Дейвид Харис, изпълнителен шеф на Американския еврейски комитет, съобщи кореспондент на БГНЕС.

„ Благодарение на нашето импортирано предложение и гласувано в Народното събрание РСМ и Албания потеглиха по пътя на Европа, а ние ги подкрепихме първи и за НАТО “, сподели той.

Срещата сред Харис и Борисов се състоя в централата на партията. В началото ѝ Борисов акцентира, че е доста значимо в България да има политическа непоклатимост на фона на рисковите несъгласия в района сред сърби и косовски албанци, сред Гърция и Турция, както и войната на Русия против Украйна. В тази връзка водачът на ГЕРБ съобщи, че е дал цели, кои са техните сътрудници.

„ Всички наши сътрудници по света би трябвало да знаят, че ние ще работим по следните точки. Еврозона. ГЕРБ вкара България в Европейския банков съюз и чакалнята на еврозоната, само че за жалост държавното управление на Кирил Петков я провали. Ние започнахме модернизацията на Военновъздушни сили. Първите 8 изтребителя ги платихме на 100%. Положихме големи старания и стремежи в този момент в този парламент да вкараме писмото и за втората част, само че, за жалост, държавното управление не го направи. Ние предложихме таван на цената на горивата и бензина, с цел да не печелят „ Лукойл “ и „ Газпром “ 7 милиарда от България. За страдание, държавното управление не го одобри. Ние предложихме и промени в правосъдната власт, с цел да няма нови бухалки. Ние започнахме диверсификацията на нуклеарното гориво и ние подписахме първия контракт с „ Уестингхаус “. За страдание това държавно управление не го направи “, изброи Борисов.

Той даде обещание в идващия парламент това да бъдат първите закони, които ще бъдат гласувани, тъй че нашите сътрудници от Съединени американски щати и Израел могат да бъдат спокойни. /БГНЕС
Източник: bgnes.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР