Благодарение на бързи и адекватни действия, екипи от ОДМВР-Пазарджик и

...
Благодарение на бързи и адекватни действия, екипи от ОДМВР-Пазарджик и
Коментари Харесай

Спипаха каналджия и мигранти край Пазарджик след гонка на магистралата

Благодарение на бързи и съответни дейности, екипи от ОДМВР-Пазарджик и Зоналното ръководство “Жандармерия “ в Пловдив заловиха мъж, пренасящ незаконни мигранти.

В петък в региона на 80-и километър автопатрули подали сигнал със стоп-палка на лидер на микробус “Мерцедес “, пътуващ по посока за София. Вместо да спре, водачът натиснал педала на газта и траял по пътя си.

Няколко километра по-късно при извършени заградителни мероприятия от чиновници на полицейски сектор “Лесичово “, бранш “Противодействие на престъпната престъпност “ при ОДМВР-Пазарджик и екип на Зоналното жандармерийско ръководство в Пловдив возилото било спряно.
свързани новини2768на 20.10.20211807на 27.09.2021
Оказало се, че лидерът му е 24-годишен мъж от София. В товарния отсек на буса той превозвал девет души, които се оказали незаконно пребиваващи на територията на страната ни чужденци. Те били поети от чиновници на група “Миграция “, които открили, че мигрантите са сирийци, всичките без документи за идентичност.

Деветимата са превозени и настанени в Специализиран дом за краткотрайно настаняване на чужденци. Мъжът, който ги е превозвал, е арестуван в ареста за период от 24 часа, а возилото е конфискувано. По случая е формирано досъдебно произвеждане.
Източник: pik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР