Black Friday в започна и хиляди продукти на атрактивни цени

...
Black Friday в започна и хиляди продукти на атрактивни цени
Коментари Харесай

Ozone Black Friday – една кампания, хиляди оферти

Black Friday в стартира и хиляди артикули на атрактивни цени чакат своите притежатели. Още от началото на седмицата онлайн магазинът започва разкриването на топ офертите от акцията, като кулминационната точка с най-хубави оферти е от 17 до 20 ноември . Независимо дали клиентите избират да пазарят на или във физическите магазини Ozone Live и Ozone Games, те ще открият многообразие от оферти за всеки.

Продуктите за свободното време са измежду най-търсените категории

 Ozone.bg

И тази година страхотните предложения за книги, пъзели, настолни игри, мърчандайз и гейминг привлякоха вниманието на клиентите онлайн и във физическите магазини.

Богатата селекция от заглавия, международните бестселъри, както и хилядите детски книжки, вършат категория „ Книги “ най-посещавана от книгоманите. Всеки един може да открие подобаваща история за себе си или за подарък на собствен непосредствен.

Децата са най-важните в фамилията и подаръците за тях се купуват постоянно първи. За дребни или огромни, богатото многообразие от играчки разрешава на родителите да избират от хиляди предложения, с които да зарадват мъника. Задължително за бъдещите майки е да прегледат предложенията в категорията „ Майка и бебе “, където могат да открият бебешки колички, столчета за кола и всичко належащо за бебето на страхотни цени.

Видеоигрите, конзолите и периферията са измежду топ желаните артикули от геймърите поради супер пониженията и опциите за покупка на погашение. Благодарение на стотиците предложения в категорията те могат да си обезпечат едно още по-вълнуващо гейминг прекарване.

Техниката още веднъж е измежду атрактивните групи артикули

Традиционно тв приемници, преносими компютри, смарт устройства, монитори и дребни електроуреди провокират огромен интерес от страна на клиентите на Ozone. Селекцията от одобрени марки и производители разрешава на потребителите да избират от стотици оферти на топ цени. Възможността за покупка на погашение в допълнение улеснява посетителите онлайн или във физическите магазини, като им оказва помощ да се снабдят с мечтания артикул, без да чакат.

 Ozone.bg

Търсещите аудио артикули могат да избират от стотици типове слушалки, портативни колонки, аудио системи, грамофони и музикални принадлежности, а Black Friday цените са повода доста от тях към този момент да се снабдят с обичания артикул.

Всичко належащо за поддържане на тялото и здравето в категориите „ Здраве “, „ Красота “ и „ Спорт “

Новите категории на Ozone.bg се развиват бързо и заемат своето място измежду любимците на потребителите. Те оферират на клиентите богат избор от козметични артикули, хранителни добавки и предложения за спорт и аутдор интензивности. 

В „ Козметика “ са събрани на едно място топ оферти на супер цени за коса, лице и за тяло както за дами, по този начин и за мъже. С непрестанно разширяващото се портфолио от артикули на топ марки, клиентите могат да открият всичко, с цел да изразят характерността си.

Разнообразието от страхотни оферти в новата спортна категория изненадва прелестно – от ски съоръжение за зимните месеци и комфортно фитнес облекло, до продукти за къмпинг и туризъм. Категорията предлага и артикули за обичаните спортове като футбол, баскетбол, волейбол, ски, плуване, тенис и още доста. Селекцията от потвърдени на пазара марки е гаранция за качеството и комфорта, който продуктите обезпечават.

В категорията „ Хранителни добавки “ спортистите ще намерят верните артикули, с които да подобрят представянето си в залата или на терена. Освен спортни добавки, в категорията има цялостен набор от артикули за здравето, имуностимуланти, билки и витамини.

Black Friday е един от най-чаканите моменти за извършване на покупки – разнообразните оферти на супер конкурентни цени на Ozone.bg вършат избора сложен, само че пък удовлетворението от цялостната количка и придобиването на обичания артикул е неописуемо. И по този начин, пред компютрите и в магазините, Black Friday в Ozone към този момент стартира!

Източник: edna.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР