Бизнесменът Васил Божков обяви, че се връща в България и

...
Бизнесменът Васил Божков обяви, че се връща в България и
Коментари Харесай

Божков: Връщам се преди изборите

Бизнесменът Васил Божков разгласи, че се връща в България и не се опасява от възможното си арестуване още на границата, тъй като има кандидат-депутатски имунитет. Той направи това изявлени в предаването в  " ЕвроДикоф ", в изявление пред Сашо Диков и журналистът Станислав Цанов, създател на YouTube предаването " Напред и нагоре ".

Божков изясни, че ще се върне най-късно няколко дни след изборите и най-рано още преди изборите. От думите му излезе обаче, че обмисля връщане преди вота, само че нямало да каже тъкмо по кое време, поради ограничения за сигурност и сигурност.

Божков още веднъж атакува американските управляващи, че са го поставили в санкционния лист по закона " Магнитски ". В същото време той обаче разгласи, че в този момент може американците да не го желаят, само че на следващия ден може и да изискат да работят с него. Той въпреки всичко се оплака, че поради американските наказания като се прибере в България няма да може да си заплати даже тока и водата, а даже нямало да има кой да му продаде самун.

Според Божков неговата партия " Българско лято " щяла да вземе 18 на 100 на идните избори и да бъде в челната тройка.

На въпрос дали ще желае помощ от руснаците, Божков разгласи, че те нямало какво да му оказват помощ и че той брани единствено националните ползи. Бизнесменът сподели, че Путин е мощен президент, само че и в Русия била тирания, която обаче въпреки всичко била по-мека от тази на Борисов. Божков похвали Тръмп като добър американски президент.
Източник: segabg.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР