Бизнесменът Коко Динев е в трепетно очакване на четвърто дете,

...
Бизнесменът Коко Динев е в трепетно очакване на четвърто дете,
Коментари Харесай

Коко Динев чака четвърто дете

Бизнесменът Коко Динев е в трепетно очакване на четвърто дете, научи извънредно HotNews. Известният като "осеменител на попфолка " този път ще се радва на правоприемник от жена, която няма нищо общо със светския искра.

Динев бе видян на разположение с бременна дама в столичния квартал "Лозенец ". Хазартният необут очевидно беше благополучен с актуалната си половинка, за която не се знае съвсем нищо. Тя е брюнетка, междинна на растеж, няма екстеншъни и силикон, дава тип на нормално момиче.

Ивон на Анелия и Коко - пропя

Към момента Коко има огромна щерка на 15 години - Ивон, тя е първородното му дете от фолк звездата Анелия. През миналите години с наследници го зарадва и колежката й Емилия. От русокоската той има наследник и щерка - Иван и Мира. От години се спекулира за бащинството му към отрочето на друга певица от лекия род - Нелина. Тя обаче неведнъж е опровергавала той да е биологичния татко на наследника й.



"Емилия беше огромната обич на Коко, само че по този начин се случи с живота им, че се събираха, разделяха, а към този момент няма връщане назад ", разясняват в средите. Според осведомени на времето Динев се оженил за Анелия на инат на Емилия. Тя пък му го върнала като предходна под венчилото със свиленградския предприемач Красимир Димов - Бойса. Миналата година той беше задържан след полицейска акция, упрекнат за присвояването на трактор за 100 000 лева.
Източник: hotnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР