Бизнесменът и обвиняем по делото за боклука Пламен Бобоков беше

...
Бизнесменът и обвиняем по делото за боклука Пламен Бобоков беше
Коментари Харесай

Пламен Бобоков беше разпитан за комуникацията си с изтърпяващия присъда Петър Ненов

Бизнесменът и обвинен по " делото за боклука " Пламен Бобоков беше разпитан през днешния ден като очевидец по следствие за търговия с въздействие, осведоми Българска телеграфна агенция.

По-рано през днешния ден като очевидец бе разпитан и министър председателят Бойко Борисов.
Борисов след разпита: За да се угоди на президента, прокуратурата прави обществени събития Винаги съм смятал, че Пламен Бобоков е честен човек, сподели още министър председателят
Пред медиите Бобоков съобщи, че е дал пояснения във връзка писмената си връзка с Петър Ненов, който изтърпява у нас присъда получена в Румъния.

Преди дни държавното обвиняване популяризира чат сред двамата по отношение на желанието на Ненов да взе участие в процедура по опрощение.
Прокуратурата: Бобоков препращал на Узунов известия на борещ се за опрощение наказан Петър Ненов изтърпява у нас 6-годишна присъда за данъчни закононарушения в Румъния
" Благодарен съм на всички български държавници, които поддържат българските бизнесмени ", сподели още Бобоков.

Бизнесменът Росен Даскалов също беше разпитан през днешния ден като очевидец, поради диалози с Пламен Бобоков. Бившият общински началник на ГЕРБ-Русе разяснява, че връзката му с Бобоков е била само и единствено за спонсорство на мотор-спортните действия, част от бизнеса му.
Нова серия чатове: Прокуратурата и Бобоков разпространиха още скрийншотове (ОБЗОР) Според тях президентът Румен Радев е комуникирал персонално с предприемача
На въпрос дали може да удостовери думите на Бобоков, че националният представител Пламен Нунев кадрува в Русе за назначението на хора по високи позиции, Даскалов сподели, че не знае за това. Той добави, че Нунев е авторитетен човек в града и в ГЕРБ.

Даскалов добави, че е изпълнявал " напълно всичко прецизно, както е повелила тогавашната обстановка в партията ". Той съобщи още, че има вяра в българското правораздаване и че Бобоков в дъното на душата си е добър човек.

" Надявам се всичко да излезе нескрито, в случай че е сбъркал дано се потвърди това нещо, само че аз нямам доверие в това ", разяснява още предприемачът.
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР