Бизнесменът и един от най-богатите хора в света Бил Гейтс

...
Бизнесменът и един от най-богатите хора в света Бил Гейтс
Коментари Харесай

Бил Гейтс: След развода живея сам във вила с 18 бани, Мелинда ми взе кучето

Бизнесменът и един от най-богатите хора в света Бил Гейтс в изявление за “Сънди таймс” описа за персоналните детайлности към брака и развода с някогашната си брачна половинка Мелинда.

“Всеки брак, като децата изоставен дома, минава през преход. Моят, за жалост, мина през този преход, наименуван бракоразвод. Но от моя позиция това беше страховит брак. Не бих го трансформирал. Не бих решил да се оженя за някой различен “, сподели Гейтс.

Твърди, че най-трудно му е било, когато децата са напуснали дома. Най-малката им щерка също отишла в лицей и в този момент вилата им в Сиатъл с 18 бани е празна.

“Имам тази красива къща, която е подобаваща за огромни полемики. Но през множеството време ми се коства прекомерно огромна. Аз съм просто дребен човек. Липсват ми безпорядъкът и шумът. Не правя доста домакинска работа, само че в естествените дни постоянно миех чиниите, тъй като бях добър в това, а едно от децата ми помогна”, споделя Гейтс.

Той описа и за връзката си с Мелинда след развода. Бил споделя, че е благополучен, че към момента може да работи с нея и от време на време се виждат.

“Имаме значима, комплицирана, тясна връзка, в която взехме решение да работим дружно. И съм доста благополучен, че започнахме да работим дружно. Заедно изградихме основата. И имаме три невероятни деца. Аз оплаквам по същия метод, както и тя, да. Знаеш ли, израснахме дружно.

Когато се ожених, Microsoft беше огромна работа. Но аз бях млад, 38-годишен, а тя беше зряла 28-годишна жена… Това е повече от половината ми живот в зрелост. Направихме доста дружно “, сподели той.

Бил признава, че елементарно се е договорил с Мелинда за разпределението на имущество и пари.

“Тя взе кучето. Би ме умъртвила поради него. Шегувам се. Светът би трябвало да знае какъв брой доста ме тормозят. Аз не съм се майтапя. Не бяхме злобни един към различен “, сподели Гейтс.

Припомняме, че Бил и Мелинда Гейтс оповестиха развода си при започване на май предходната година. Те бяха женени от 27 години. Двамата се срещнали в края на 80-те, когато Мелинда се причислява към Microsoft, и се ожениха през 1994 г.
Източник: bg-voice.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР