Бизнесменът и бивш служител на полицията и ДАНС Ангел Стоев

...
Бизнесменът и бивш служител на полицията и ДАНС Ангел Стоев
Коментари Харесай

Ангел Стоев става областен управител на Пловдив

Бизнесменът и някогашен чиновник на полицията и ДАНС Ангел Стоев ще бъде новият регионален шеф на Пловдив. Това настояват източници на " Марица ", осведомени с рокадите, които продължава да прави служебното държавно управление на премиера Стефан Янев.

Очаква се още през днешния ден или най-късно във вторник Стоев да бъде назначен за представител на държавната власт под тепетата. Той ще поеме длъжността от настоящия регионален Петър Петров, който смени Дани Каназирева поради присъединяване й в изборите. Ангел Стоев има дълготраен опит в Министерство на вътрешните работи, беше началник на организацията за национална сигурност в града, както и първи изпълнителен шеф на съдружие “Бизнесът за Пловдив”.



Ангел Стоев (вдясно) на демонстрация на съдружие „ Бизнесът за Пловдив "

Самият Стоев нито удостовери, нито отхвърли възможното си предопределение на пл. " Стойчо Мушанов " 1. Слухове не разясня, на излет в планината съм, сбит бе той през вчерашния ден пред кореспондент на " Марица ".

Бизнес историята на Ангел Стоев се изчерпва с една-единствена компания „ А Стоев Консулт “ ЕООД, която е с предмет на активност консултантски услуги в региона на фирмената сигурност и ръководство на планове. Тя прозорливо е трансферирана на брачната половинка му на 12 май тази година, което затвърждава догатката, че диалози за нов пост към този момент са водени и те са завършили с одобрителен отговор.

Съпругата му Марияна Стоева не за първи път поема ръководството на ЕООД-то. „ А Стоев Консулт “ ЕООД е учредена през лятото на 2010 година, два месеца откакто Стоев е пенсиониран като началник на ДАНС в Пловдив. Година по-късно собствеността е трансферирана на госпожа Стоева. През 2017 година Стоев още веднъж поема юздите на фамилната компания до новото прекачване преди дни, излиза наяве от Търговския указател. Дружеството е с капитал 100 лв. и даже няма собствен личен фирмен уебсайт.

Ангел Стоев бе изпълнителен шеф на съдружие „ Бизнесът за Пловдив “ още от учредяването му през есента на 2017 година. Тогава в организацията влязоха първите 20 знакови пловдивски компании. Точно година по-късно Стоев подава оставка от поста, без да разгласи обществено претекстове. По това време " Бизнесът за Пловдив " беше доста деен с концепциите си за промяна в публичния превоз в града.

Сестрата на Ангел Стоев - доктор Мариана Чолакова, е почетен консул на Германия с посланичество в Пловдив.
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР