Бизнесменът Георги Илиев, който беше част от славното армейско поколение

...
Бизнесменът Георги Илиев, който беше част от славното армейско поколение
Коментари Харесай

Майкъла за Вечното дерби: И двата отбора ги беше страх да не загубят

Бизнесменът Георги Илиев, който беше част от славното армейско потомство при започване на 80-те години, даде мнението си след равенството на отбора на Нестор Ел Маестро с Левски през вчерашния ден.

Майкъла дефинира дербито като равностойно и призна, че е очаквал повече експанзия от " алените ".

" Равностоен мач се получи, като и двата тима ги беше боязън да не изгубят. Искам да отлича положителното съдийство и превъзходната аудитория. Феновете бяха прелестни, което, несъмнено, не беше изненада. Съдията се оправи и беше на равнището на това огромно дерби. ЦСКА се възползва от неточност на вратаря на Левски, който апропо постоянно прави неточности.

Очаквах малко повече експанзия от ЦСКА, само че " сините " играха тактически добре и не разрешиха такова нещо. Все отново тяхната защита не е като тази на Локомотив (Пловдив), че да могат нашите да вършат каквото си желаят, както стана в предходния кръг.

След изравняването може би ЦСКА трябваше да потърси по-активно успеха, само че и двата тима като че ли заиграха за хикс. Той апропо е най-хубав за всички, в това число и за съдията. Този резултат беше най-удобният. Не успеем ли да бием Лудогорец и този път - всичко завършва ", сподели Илиев пред " Мач Телеграф ".
 Чуждестранни сътрудници останали очаровани от звездите на ЦСКА и Левски
Чуждестранни сътрудници останали очаровани от звездите на ЦСКА и Левски

Някои от тях скоро могат да си издействат рентабилен трансфер
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР