Бизнесменът Георги Гергов обжалва пред Окръжен съд Пловдив отказа на

...
Бизнесменът Георги Гергов обжалва пред Окръжен съд Пловдив отказа на
Коментари Харесай

Георги Гергов обжалва решението на Търговския регистър за акциите на Варна в Панаира

Бизнесменът Георги Гергов апелира пред Окръжен съд Пловдив отхвърли на Търговския указател да впише апорта на варненските акции в " Пълдин туринвест ". Това заяви БНР.

От Демократична България са внесли молба в съда инцидентното систематизиране на делото , което ще бъде направено по-късно денем. Те упорстват и това да се случи в наличието на медиите.

Общинската съветничка от Демократична България Веселина Александрова посочи, че публичният интерес към проблема с Панаира е толкоз висок , че публичността и дейностите по въпроса ще способстват за повишение доверието в правосъдната система.
 Търговският указател отхвърли да впише акциите на Варна в Пълдин туринвест
Търговският указател отхвърли да впише акциите на Варна в Пълдин туринвест

Един от претекстовете е, че оценката от движимостите лица на варненските акции е неактуална от октомври 2021 година

През ноември 2022 година предприемачът Георги Гергов,, закупи акциите на община Варна в капитала на " Пълдин туринвест " и от дяловете в Панаира.  Гергов уточни, че е подготвен да подари на общината повърхност в панаира и там да бъде построена нова опера. Тази скица и това предложение не са нови, откакто

И до този миг не беше ясно обяснено въпросните акции, макар че през 2017 година, при първия опит да бъде прокарана тази скица, Изпълнителната комисия на ГЕРБ и в Министерство на стопанската система.

В края на месец април с Пловдивския панаир.
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР