Бизнесменът бе на разпит в Софийската градска прокуратура днес, предава

...
Бизнесменът бе на разпит в Софийската градска прокуратура днес, предава
Коментари Харесай

Три часа разпитваха Илчовски в прокуратурата като свидетел

Бизнесменът бе на разпит в Софийската градска прокуратура през днешния ден, предава БНР. След тричасовия разпит той разгласи, че е дал показания като очевидец.
Зърнопроизводителят беше съпроводен от юриста си Галя Гълъбова. На въпрос защо е бил питан, Илчовски отговори:
„ За всичките ми изказвания, за рекета и защо ли не “. Илчовски посочи, че е дал данни за изказванията си пред комисията свързани с рекет против него, борсови спекулации и за " кражбата на пенсиите ви ".
 Илчовски е на разпит в прокуратурата Илчовски е на разпит в прокуратурата
Светослав Илчовски дойде на разпит в Софийска градска прокуратура, предава БГНЕС. Най-вероятно, той е привикан поради разкритията с...
При влизането си за разпита Илчовски изрази изненада, че публицисти го чакат пред постройката на прокуратурата.
Единственият му коментар пред медиите беше обвързван с разминаването, което се получи към, а пък Илчовски в чуванията си в комисия по проверка твърдеше противоположното.
Прокуратурата разгласи, че работи по случая, още до момента в който продължаваха чуванията пред депутатите, в които Илчовски говореше за „ държавен рекет “ и за свои срещи с някогашния министър-председател Бойко Борисов, както и за пренасочване на средства към пенсионните фондове и за данни за извращения в арестите.
Вчера служебният министър на правораздаването Светослав Илчовски за битие на видеозапис на издевателства в ареста над прочут предприемач.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР