Бизнесменът Александър Сталийски отговори на обвиненията на собственика на „Хиполенд“

...
Бизнесменът Александър Сталийски отговори на обвиненията на собственика на „Хиполенд“
Коментари Харесай

Александър Сталийски отговори на обвиненията на собственика на „Хиполенд“

Бизнесменът Александър Сталийски отговори на обвиняванията на притежателя на „ Хиполенд “ Мариан Колев, който беше посетител в „ Тази събота “ по бТВ предходната неделя.

Ето и писменият отговор на господин Сталийски:

„ В предаването на bTV „ Тази събота “, излъчено на 5.09, с присъединяване на господин Мариан Колев, притежател на „ Хиполенд “, същият си разреши да изнесе в народен ефир погрешна информация и изказвания, неотговарящи на истината по мой адрес.

Цитирам: „ Имал съм предложение да ми бъде платен или взет бизнесът от сегашна съдружничка на Сталийски. Един от околните на Сталийски си е разрешил изречение – в случай че продължавате да протестирате, ще ви банкрутираме за две минути “.

Горното бе изречено в подтекста и като част от извършен сред господин Колев и водещата на предаването диалог, обвързван с недоволствата на господин Колев за лишаване на бизнеса му и по отношение на инициирани инспекции на държавни органи по отношение на неговата активност.

Поради което, по този начин цитираните изказвания на господин Колев по отношение на моята персона биха могли да се възприемат точно като серия от операции, внушения и обвинявания.
Фактите са следните:

Аз нямам съдружничка, както е видно от обществената информация, публично налична в Търговския указател. Освен това аз в никакъв случай не съм пращал никого да купува бизнес от господин Мариан Колев. Не е истина и изказванието на господин Колев за негови диалози с мои близки хора.

Г-н Колев не се тормози да използва в това предаване и точно в границите на гореописания диалог имената на знакови политици, само че спести информацията коя е визираната от него дама, отправяла от мое име предложение към него да бъде платен бизнесът му, а също и кой е този мой непосредствен човек, с който той е разговарял за фалирането на неговия бизнес.

Това оставя усещане, че разпространявайки подправени вести, е допустимо той да обслужва само свои лични политически или стопански цели. Благодаря на bTV за предоставеното ми право на отговор. А със притежателя на "Хиполенд " Мариан Колев ще се забележим в правосъдната зала.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР