Бизнесменът Александър Сталийски, чието име бе споменато като една от

...
Бизнесменът Александър Сталийски, чието име бе споменато като една от
Коментари Харесай

Сталийски обяви, че не познава нито Слави Трифонов, нито Тошко Йорданов

Бизнесменът Александър Сталийски, чието име бе упоменато като една от аргументите за напускането на петима души от партия Има Такъв Народ, излезе с позиция до медиите. В нея той съобщи, че не познава нито водача Слави Трифонов, нито шефа на парламентарната група Тошко Йорданов. Същото твърди и за премиера Кирил Петков, и за спортния министър Радостин Василев и изяснява, че няма никакви взаимоотношения с тях.

" Повече от 10 години разнообразни политици използват името Александър Сталийски за реализиране на политически цели посредством мятане на несъстоятелни изказвания в медийното пространство, за което повеждам правосъдни каузи и няма да спра да го върша ", споделя Сталийски.

Преди дни спортният министър в оставка Радостин Василев съобщи, че Йорданов му споделил да не закача Сталийски. Такова било желанието и на Трифонов.

" Пич, Дългия ме праща да ти кажа да не закачаш Сталийски ", споделил Йорданов, твърди Василев.

Няколко седмици по-рано ср разбра, че заведение в спортния комплекс " Дианабад " е било краткотрайно затворено поради нарушавания от Национална агенция за приходите. Тогава шефът на приходната организация Румен Спецов отхвърли да има особено отношение. Въпросният ресторант " 101 " се свързва със Сталийски, въпреки публично той да не е негов притежател. По информация на " Капитал " заведението е било обичано на някогашния министър председател Бойко Борисов.

Ресторантът бе упоменат и от Василев. Той изясни, че като министър почнал инспекции, тъй като спортните парцели били превзети от мафията.

" Относно спекулациите, че съм притежател на ресторанта, бих желал да уточня, че аз навестявам постоянно това заведение, както и доста други в качеството си на клиент ", споделя Сталийски в позицията си, представена от бТВ.
Източник: mediapool.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР