Бизнесмен се жалва за измама от кандидат за районен кмет

...
Бизнесмен се жалва за измама от кандидат за районен кмет
Коментари Харесай

Бизнесмен се жалва за измама от кандидат за районен кмет в София

Бизнесмен се жалва за машинация от претендент за областен кмет в София.

Кандидат-кметът за регион “Витоша ” Зарко Клинков, повдигнат от ПП-ДБ и “Спаси София ” се оказа изпечен лъжец, унищожил бизнеса на самоковска компания за
производство на вафли. Това твърди ПИК.

През 2017 година Иван Бързанов – шеф и притежател на компания “Си Би Си ” ЕООД, печели план за финансиране по стратегиите на Европейски Съюз за създаване
на нов сладкарски завод. Бързанов подписва контракт с сдружението “Мирай Проджект Солюшън ” ЕООД за създаване на цеха. Управител и притежател на въпросната компания е точно Зарко Клинков, написа още изданието.

Като публично е оповестено, че Клинков е кадър на партията на Борис Бонев – “Спаси София ”.

След сключването на контракта, компанията на Клинков прибира стабилен задатък и стартира строителството, като обаче го зарязва до на никое място и изчезва с парите, показва ПИК.

 

1 от 7 - +  документ  документ  документ  документ  документ  документ  документ

1. фотография: ПИК

2. фотография: ПИК

3. фотография: ПИК

4. фотография: ПИК

5. фотография: ПИК

6. фотография: ПИК

7. фотография: ПИК

Пак съгласно изданието повече от година Клинков не дава отговор на позвъняванията на възложителя. Укрива се и отхвърля да извърши контракта и да върне получените суми.

 

1 от 4 - +  градеж  градеж  градеж  градеж

1. фотография: ПИК

2. фотография: ПИК

3. фотография: ПИК

4. фотография: ПИК

Ето и писмото на Бързанов:

“Уважаеми господа, Пише Ви Иван Николов Бързанов. Искам да Ви срещна със случай, в който аз в качеството ми на шеф и притежател на компания “Би Си Си ” ЕООД, съм пострадал от взаимоотношенията с компания “Мирай Проджект Солюшнс ” ЕООД с шеф Зарко Калинов Клинков.

Ще Ви срещна малко по-подробно с това кой съм и с какво се занимавам, с цел да добиете визия за какво това е проблем с висока социална значителност.

От 16 години се занимавам с произвеждане на вафли “Нелис ” и Ви убеждавам, че не е елементарен развой. Стараем се да сме съответни с правила и стандарти, отговарящи на високите условията на пазара.

Нова индустриална база се оказа основна стъпка в развиването ни.

През 2017 година предприеме дейности в тази посока, като кандидатствахме по размер 641 за неземеделски действия в аграрни региони и бяхме утвърдени.

Сключих контракт с компания “Мирай Проджект Солюшнс ” ЕООД с шеф Зарко Калинов Клинков за създаване на нова индустриална база: Цех за
производство на сладкарски произведения ”, находящ се в ПИ с идентификатор 58548.267.23 по кадастрална карта на с. Продановци, община Самоков.

Икономическите ми проекти бяха премазани с помощта на компания “Мирай Проджект Солюшън ” ЕООД с шеф Зарко Калинов Клинков и към сегашния миг на разположение е недостроена постройка, която не дава отговор параметрите заложени в подписания контракт и заплатените по него суми. Некоректността на компанията и в частност нейния шеф, умишлена или не, проваля години труд, проваля бизнес тактика, която имаше за цел в новопостроената база да бъдат разкрити нови
работни места и посредством бизнеса си да подкрепя жителите в района.

Всички проекти и бизнес тактики останаха неизпълнени, тъй като станахме жертва на машинация, машинация с хора, които не правят оценка напъните да поддържаш дребен и междинен бизнес, да осигуряваш работни места, да предлагаш артикул създаден в България.

Относно нанесените морални и финансови вреди не считам да приказвам, само че и те не са малко. Последваха всевъзможни опити за връзка с господин Клинков, само че това се оказа невероятно към този момент повече от година.

Наскоро изпратих покана по пощальон за непринудено споразумяване на връзките ни, която той тактично отклони като препрати в офис на същия пощальон и не
получи. За мен дейностите на господин Клинков са съзнателни и умишлени, което ме накара да подам тъжба в прокуратурата.

С изненада разбирам, че господин Зарко Клинков се е кандидатирал за кмет на регион “Витоша ”, София. Аз съм човек, който няма необятни политически знания. Имам си поминък, само че е извънредно неприемливо и неприлично човек, който не извършва уговорките си в професионален проект, да заема социална служба от подобен сан.

Считам, че ние, хората от бизнеса, сме главния стопански мотор в страната и е в общ интерес на всички да имаме успокоение и условия за развиване. Да не бъдем лъгани и мамени, тъй като реализираме резултатите си мъчно и на немалка цена.  оля, управлението на партията излъчила г-нКлинков за кандидат-кмет да се разграничи от него! ”

Източник: safenews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР