Бизнес академия за стартиращи предприемачи - BASE ще бъде официално

...
Бизнес академия за стартиращи предприемачи - BASE ще бъде официално
Коментари Харесай

Стартира бизнес aкадемия за начинаещи предприемачи – BASE в Благоевград

Бизнес академия за започващи бизнесмени - BASE ще бъде публично открита в Благоевград. Началото ще бъде сложено на 23.03.2023 година в зала „ 22 септември “ от 17.30 часа.

BASE e план на Фондация „ Америка за България “ и Съвета на дамите в бизнеса в България, който е подсилен от Община Благоевград.
Академията съставлява новаторски курс за образование. Той е изцяло безвъзмезден за искащите и включва както доктрина, по този начин и на практика занимания.

Програмата BASE има за цел да насърчи хората да предизвикват собствен личен бизнес или в случай че към този момент имат лична предприемаческа активност, да я доразвият и разширят. По този метод се подтиква и цялостното възстановяване на бизнес средата в района.

Освен умения за изграждане основите на бизнеса, участниците в курса ще усвоят способи за оценка на бизнес концепция, ръководство на финанси и разработване на бизнес проект. Обучението приключва с показване на бизнес проектите на участниците, които ще бъдат оценени от умело жури. Предвиден е и награден фонд в размер на 10 000 лева, обезпечени от уредниците на плана.

Завършилите сполучливо академията получават документ от Фондация „ Америка за България “ и съвета на дамите в бизнеса в България!

Програма:
Откриване: 23.03.2023 година в зала “22-ри Септември ” на Община Благоевград.

Лекции: Всеки четвъртък от 17:30 до 20:30 ч. в зала “101 ” на Община Благоевград.

Награждаване и закриване: 29.06.2023 година в зала “22-ри Септември ” на Община Благоевград.

Заявки за записване могат да бъдат подавани на email: с копие до до 17.03.2023 година и на телефон: 0894 656 130.

Формуляр за записване може да намерите на:

Източник: struma.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР