Бившият здравен министър и лидер на КОД Петър Москов изказа

...
Бившият здравен министър и лидер на КОД Петър Москов изказа
Коментари Харесай

Москов: Заради няколкото милиона катунари не ни приеха в Шенген

Бившият здравен министър и водач на КОД Петър Москов изрече в страницата си във фейсбук своята теза за неприемането на България в Шенген:

Когато някой, без значение дали се споделя Марк Рюте или Христо Иванов, Ви изяснява че България не е призната в Шенген защото- " върховенството на закона, правосъдната промяна, битката с корупцията и човешките права... ", то той би трябвало да даде отговор за следното:

Защо страната на победилата правосъдна промяна и битка с корупцията-Румъния, също не беше призната?

И откакто отговор на този въпрос няма, значи и аргументите за неприемането не са тези.

И до момента в който външнополитическото двуличие с вътрешнополитически учредения на Рюте е недопустимо, само че разбираемо, то позицията на Христо Иванов е единствено неприемлива.

Да ръкопляскаш на тъпотиите на Рюте е също толкоз срещу българския народен интерес, колкото и да ръкопляскаш на тъпотиите на Путин, нали?

П.П.

Разликата сред неприетите България и Румъния от една страна и признатата Хърватия от друга е в това, че у нас и в Румъния има няколко милиона катунари. В Хърватия няма.

И същинската причина за приемането/неприемането е тази.

Тя няма да бъде казана на глас, тъй като европейските либерали такива неща не споделят. Те пазят правата на всевъзможни малцинства, само че държат тази отбрана да не се осъществава на тяхна територия.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР