Бившият затворник Георги Варсамов, който взе участие в първия сезон

...
Бившият затворник Георги Варсамов, който взе участие в първия сезон
Коментари Харесай

Пребиха сина на Ценко Чоков в столичен клуб, Мартин припаднал след няколко крошета от бивш затворник

Бившият пандизчия Георги Варсамов, който взе присъединяване в първия сезон на "Фермата ", е имал сдърпване със сина на скандалния кмет на с. Галиче Ценко Чоков. Криминално проявеният Мартин Чоков за следващ път решил да се прави на мъж в столичен клуб, само че попаднал на не който би трябвало. Пердето на Версамов бързо паднало и с няколко удара повалил Чоков-младши. Дори защитата не го избавила от позора.
Случката се разиграва преди към два месеца. Жоро Варсамов е с другари на бар и тръгвайки си от заведението, попаднал на самонадеяния Мартин.
Мислейки си, че гардовете му ще го спасят от юмручното право на някогашния пандизчия, той почнал да наскърбява и основава проблеми. Като се има поради лудата глава на Варсамов, който неведнъж е заявявал, че не понася татините синчета, бързо дал урок на младежа.
Бившият гард на Таки решил да накаже Мартин Чоков, който се прочу с голям брой набези против почтени жители. Цяло Галиче трепери от скандалната фамилия, която постанова свои правила и закони в селото.
Припомняме, че през 2016 година кметът и двамата му синове Мартин и Спас Чокови бяха арестувани от полицията. По информация на прокуратурата кметът е арестуван по отношение на проведена незаконна група за лихварство и палежи. Явно кметското синче е привикнало на всички места да показва превъзходство, само че при някогашния пандизчия Варсамов удряна камък. И си понася следствията.
След ударите Мартин Чоков е примрял на земята пред заведението, дружно с превиващите се от болежка охранители. Скандалният участник от „ Фермата " неотдавна се подвизава на родното Черноморие. До нас доближи информация, че е купил дискотека в скъпарския курорт Лозенец. Бръкнал се много надълбоко в джоба за ремонт, както и за възнаграждения на изпълнителите, които гостуват в клуба, написа "ШОУ. "
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР