Бившият защитник на Манчестър Юнайтед и на националния отбор на

...
Бившият защитник на Манчестър Юнайтед и на националния отбор на
Коментари Харесай

Меси вече няма да живее в сянката на Марадона, убеден е Евра


Бившият бранител на Манчестър Юнайтед и на националния тим на Франция Патрис Евра е на мнение, че след извоюваната международна купа аржентинската звезда Лионел Меси към този момент не може да бъде сравняван с именития си съотечественик Диего Марадона и с португалския нападател Кристиано Роналдо.

" След като завоюва международната купа, Меси към този момент няма да живее в сянката на Марадона. Аржентинските почитатели в никакъв случай няма да не помнят Марадона, само че сега най-хубавият състезател в света за тях е Лео. Не мога да кажа, че Меси е най-хубавият, както и не мога да кажа, че Кристиано е най-хубавият. Искам хората да спрат тези разногласия, тъй като всеки има лично мнение ", сподели Евра.

" Всички сме разнообразни. Някой може да каже, че Меси е най-хубавият, тъй като завоюва международната купа. Други ще дефинират Роналдо за най-хубавия, тъй като завоюва Европейското състезание. Трудно е, само че откакто завоюва международната купа Меси ще бъде измежду най-великите играчи на всички времена в очите на хората, тъй като това е най-ценният трофей ", добави той за Sportskeeda.

Меси стана международен първенец за първи път в кариерата си. Той беше определен и за най-хубав състезател на Мондиал 2022 в Катар. Португалия, чийто капитан е Роналдо, отпадна на четвъртфиналите на Световното състезание след загуба с 0:1 от Мароко.

Снимки: Gettyimages
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР