Бившият защитник на Ливърпул Мартин Шкъртел не вярва, че дербито

...
Бившият защитник на Ливърпул Мартин Шкъртел не вярва, че дербито
Коментари Харесай

Шкъртел: Мачът Ливърпул - Ман Сити ще реши титлата в Англия

Бившият бранител на Ливърпул Мартин Шкъртел не има вяра, че дербито сред " алените " и Манчестър Сити на стадион " Анфийлд " в неделя може да реши изхода от битката за купата във Висшата британска лига.

19-кратните първенци на Англия показват отлична форма вкъщи през последните десетилетия на дуелите си с " небесносините ". От 2003 година насам Ливърпул има единствено едно проваляне против Сити пред лична аудитория, което пристигна преди три сезона.  

" Мачът против Сити постоянно е нещо доста огромно, изключително през последните няколко шампионата, когато си оспорваха купата с Ливърпул. Не считам, че ще бъде решаващо дерби, защото има прекалено много мачове до края на шампионата. Във Висшата лига можете да загубите точки на всички места, само че и Арсенал също е там ", разяснява някогашният национал на Словакия пред ДПА.

" Артилеристите " са на трето място в класирането и изостават на две точки зад водача Ливърпул. Шампионът Сити е на точка след " алените ". 

" Не знам какво ще стане в неделя, само че се надявам Ливърпул да победи, тъй като възможностите на тима за първото място ще се усилят. В такива мачове атмосферата постоянно е повече от специфична. Феновете ще желаят футболистите да харесат метода, по който ги поддържат ", сподели още 39-годишният словак.

Мартин Шкъртел игра за Ливърпул в интервала 2008-2016 година. 

" Юрген Клоп обезпечи титли в клуба и неговият заместител няма да бъде открит толкоз елементарно. Най-важното е, че Клоп накара публиката да повярва, че Ливърпул още веднъж може да бъде най-хубав в целия свят. Той ще остави състав, който е цялостен с млади футболисти. Те са подготвени да играят на високо равнище. Може би по тъкмо поради това задачата за идващия управител ще бъде малко по-приемлива ", сподели още Мартин Шкъртел..БТА
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР