Бившият защитник на Интер Андреа Ранокия изненадващо напусна Монца. Той

...
Бившият защитник на Интер Андреа Ранокия изненадващо напусна Монца. Той
Коментари Харесай

Ранокия си тръгна от Монца след само 2 мача

Бившият бранител на Интер Андреа Ранокия изненадващо напусна Монца. Той се причисли към новака в Серия “А ” като свободен сътрудник преди началото на сезона, само че записа единствено два мача - успеха с 3:2 против Фрозиноне за Купата на Италия и загубата с 0:4 от Наполи в шампионата. В дуела в Неапол централният защитник получи фрактура на фибията и се очакваше да е отвън терените към три месеца. По-късно обаче се разбра, че той няма да се възвърне преди февруари. 

Вчера от управлението на Монца оповестиха, че Ранокия е разтрогнал по взаимно единодушие, като самодейността за раздялата е била негова, а не на клуба. Италианските медиите разкриха и повода. Ранокия е доста отчаян, че няма да може да помогне на тима в дебютния му сезон в елита и е предпочел да напусне, вместо да получава заплата без да играе. 

34-годишният някогашен капитан на Интер прекара 11 сезона с екипа на “нерадзурите ”, само че през последните няколко от тях доста рядко се появяваше на терена. Той се надяваше да възроди кариерата си в Монца, само че престоят му в отбора на Валентин Антов продължи по-малко от три месеца.

Снимки: Imago
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР