Бившият защитник на Барселона, Ювентус, Пари Сен Жермен - Дани

...
Бившият защитник на Барселона, Ювентус, Пари Сен Жермен - Дани
Коментари Харесай

Дани Алвеш сменя стратегията с цел да отърве голяма присъда

Бившият бранител на Барселона, Ювентус, Пари Сен Жермен - Дани Алвеш, има намерение да подписа договорка със следствието, с цел да реализира минимална присъда, предава Mundo Deportivo.

Според източника Алвеш неотдавна е сменил юриста си. Сега ползите на бразилеца се съставляват в съда от Инес Гуардиола, каталунска адвокатка, която е експерт по проблеми със полово принуждение и наказателно право. Заедно със промяната на правосъдния бранител се промени и определената от бразилеца защитна тактика в съда. Идеята в този момент е футболистът да реализира съглашение с испанското правораздаване за оптимално понижаване на присъдата му. Засега бразилецът е застрашен от 8 до 10 години затвор.

За да реализира този проект, Алвеш ще би трябвало да заплати на жертвата парична сума за породените вреди, които към момента не са открити. Освен това би трябвало да се признае за отговорен в осъществяване на закононарушението, което ще влезе в несъгласие на досегашната му теза, че полов акт е имало, само че той е бил осъществен единствено и само при взаимно единодушие.
Източник: novsport.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР