Бившият заместник-директор на ОД на МВР в Благоевград, топкриминалистът Мирослав

...
Бившият заместник-директор на ОД на МВР в Благоевград, топкриминалистът Мирослав
Коментари Харесай

Рокади под шапката на МВР! Бившият зам. директор на ОД на МВР Благоевград, Мирослав Данаилов, стана зам. директор на СДВР, смениха директора на ОД на МВР Кюстендил

Бившият заместник-директор на ОД на Министерство на вътрешните работи в Благоевград, топкриминалистът Мирослав Данаилов, стана заместник-директор на Столична дирекция на вътрешните работи, научи Struma. com. Днес Данаилов е показан на състава на столичната полицейска дирекция.

Мирослав Данаилов беше началник на престъпна и зам. шеф в едно от най-силните времена на полицейската дирекция в Благоевград- в интервала 2011-2014 година, когато отпред на дирекцията беше някогашният основен секретар на Министерство на вътрешните работи и ексшеф на Агенция " Митници " Георги Костов.

По времето на Данаилов и Костов бяха направени сполучливи реализации, а с работата си оставиха трайни следи на територията нацяло Пиринско. Данаилов бе след обичаните шефове на престъпния отдел в дирекцията, поради лекотата, с която работеха с него сътрудниците му и виртуозният му метод да стимулира състава. В последните години той работеше в едно от столичните полицейски ръководства.

Днес сменят и шефа на ОД на Министерство на вътрешните работи Кюстендил. Според източници на струма ком новият полицейски началник е познатият на кюстендилските служители на реда Светослав Григоров. Очаквайте детайлности.

П. Петрова

Източник: struma.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР