Бившият вратар на ЦСКА - Илия Вълов, който направи големи

...
Бившият вратар на ЦСКА - Илия Вълов, който направи големи
Коментари Харесай

Илия Вълов: Ботев и ЦСКА са в криза, това ще си проличи и на терена

Бившият вратар на ЦСКА - Илия Вълов, който направи огромни мачове против Рода през 1989 година, е съвършен събеседник преди мача на ЦСКА с родния му Ботев (Bp). Понастоящем бащата на Валентин Илиев е част от школата на клуба, като ще работи с младите надарени вратари.

" Който е по-добър ще победи. И двата тима са в рецесия. В Ботев Враца рецесията е малко по-голяма, в сравнение с в ЦСКА. Това допускам, че ще се види и на терена. Надявам се да има доста хора на стадиона. Враца е футболен град. Тези игри, които вършат в последно време играчите и резултатите, които демонстрират, отблъскват почитателите от стадиона. Определено не са впечатляващи ", съобщи бащата на Валентин Илиев пред " Мач Телеграф ".

" Животът е много под напрежение и вместо хората да отидат на стадиона и да се разтоварят, те се натоварват още повече. После си приказват по какъв начин за идната среща ще си останат у дома и ще си гледат мача по малкия екран. Не мога да кажа дали една победа в този момент ще помогне на някой от двата отбора да излезе от рецесията. Не виждам кой ще вкара гол. Надявам се да се получи един прекрасен, мач и по-добрият да победи ", показа той.
 Илия Вълов стартира работа в Ботев (Враца)
Илия Вълов стартира работа в Ботев (Враца)

Той към този момент е част от школата на тима
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР