Бившият вратар на ЦСКА и Славия Райс М’Боли имаше основна

...
Бившият вратар на ЦСКА и Славия Райс М’Боли имаше основна
Коментари Харесай

Райс М’Боли: Невероятно е! Това е победа за цялата нация

Бившият вратар на ЦСКА и Славия Райс М’Боли имаше съществена заслуга за спечелването на Купата на Африканските народи от националния тим на Алжир. Стражът посвети триумфа на цялата страна и на треньора Джамел Белмади.

„ Това е необикновено, това е победа за цялата нация. Ние сме доста щастливи от триумфа, дължахме на алжирския народ тази победа”, показа М’Боли пред beIN Sport.

„ Мисля, че успяхме да покажем нашите положителни страни темперамент в продължение на целия шампионат. Борихме се доста, като същински мъже, от първия мач. И Бог увенча нашите усилия”, добави вратарят.

„ Вярно е, че имахме сложни моменти в предишното като тим. Джамел пристигна и промени нещата. Той за нас е като по-голям брат. Трудно е да се разбере, само че е тъкмо по този начин.”

„ Бихме желали да благодарим на всички, които пристигнаха да ни поддържат. Но когато се върнем вкъщи, ще забележим какво ще се случи”, добави още вратарят на Алжир.


Райс М’Боли беше определен за най-хубав състезател на финалния дуел, успявайки да избави мрежата си против Сенегал. Той беше разгласен и за най-хубав вратар на тазгодишното издание на шампионата. Той получи чек за 10 хиляди $.

Триумфът на алжирците е втори за страната в шампионата след триумфа им през 1990 година. Сенегал остава без триумф в шампионата, като за повторно губи във край след 2002 година.

The unbreakable M'bolhi has won the #TotalAFCON2019 best goalkeeper award #CelebrateAfrica pic.twitter.com/pEzKNpX01D
— CAF (@CAF_Online) July 20, 2019 Купа на Африка final кръг, петък 19 юли  Сенегал 0:1краен резулат  Алжир
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР