Бившият вратар на Локомотив (Сф) и настоящ треньор на вратари

...
Бившият вратар на Локомотив (Сф) и настоящ треньор на вратари
Коментари Харесай

Гост-треньор от Португалия пристига за летен камп в Албена за вратари, организиран от Владимир Манолков

Бившият вратар на Локомотив (Сф) и сегашен треньор на вратари на най- огромната вратарска школа - Владимир Манолков разгласи във Facebook, че започва набиране на участници за 5-ти летен камп за млади вратари в курорт Албена от 21 до 26 юни 2023г. Ето детайлностите от него: Очаквайте! Гост треньор от Португалия в 5-th Summer ART GOALKEEPER TRAINING CAMP 2023 Нелсон Перейра - треньор и координатор на отдела отговарящ за образование на вратарите в Спортинг Лисабон идва по покана на Vladimir Manolkov Goalkeeper Training School. 5-ти камп! Точно преди 2 години Vladimir Manolkov Goalkeeper Training School даде началото на това, което е през днешния ден програмата за образование на вратари ART GOALKEEPER TRAINING CAMP – Първият в България и максимален учебен камп, с най-голямата и дейна общественост.

2 години на нововъведения, провокации, десетки извършени разнородни тренировки, десетки видео образователни часове, и доста подготвени вратари, които откриват мечтания път с нас. Гордеем се да бъдем мотор на вратарската гражданска война в страната и водач в даването на вярното практическо обучение, което дава умения, използвани в действителна спортна среда. От старта на ART GOALKEEPER TRAINING CAMP през 2021 година към м. март 2023 година в него са минали над 150 участника, бъдещи вратарски водачи. Благодарим на всички, които ни се довериха и избраха ART GOALKEEPER TRAINING CAMP за начало на своя път към сполучливо развиване в този толкоз виновен пост в футбола - Вратар! Каним стимулирани вратари да вземат присъединяване в програмата за профилирано образование от 21-ти до 26-ти Юни 2023г, за пети път в курорт Албена ще се организира образователно - подготвителна стратегия вратарски камп Art Goalkeeepr Training Camp за вратари на възраст от 8 до 23 години.

Art Goalkeeepr Training Camp ще събере доста от най-хубавите млади вратари в България от друга възраст. Препоръчваме на всички участници, които ще се запишат да са придобили положителни съществени умения, подобаващи за съответната възраст и да са възприемчиви за учене. Вратарите ще имат опция да работят с чудесно готови експерти, които посредством своя опит и педагогичен умения ще създадат подготвителните сесии пълноценни и забавни за повишение на тяхното вратарско майсторство. Всички треньори в кампа са с дълъг опит като вратари, с опит като треньори на вратари, с национални и европейски резултати. Art Goalkeeepr Training Camp има за цел да доразвие капацитета на вратарите в динамична среда! Кампът ще предложи 4 дни двуразови тренировки с огромно многообразие. Вратарите ще бъдат разпределени на групи, за всеки да получи задоволително самостоятелно внимание, без това да отнеме от динамичността на тренировката.

Тренировъчните занимания са основани на методиката и идеологията за модерното вратарско развиване на Спортинг Лисабон:

 ✅ Упражнения с топка за възстановяване на технико-тактическите дейности

 ✅ Подобряване на уменията за надиграване с съперник

 ✅ Увереност в контрола на топката

 ✅ Взимане на значими решения в сериозни игрови обстановки

 ✅ Подобрение на играта без топка

 ✅ Съвети, упътвания и уточнения по отношение на разнообразни игрови обстановки

В свободното време сред тренировките, младите вратари ще имат видео лекции и разбори. Разговорите и препоръките от опитни футболни хора е от извънредно значение за развиването на всеки. Всички участници в края на вратарския камп ще получат документ и статуетка за сполучливо показване, като най-добре представилите се вратари ще завоюват и специфична премия статуетка “Вратар на лагера ”, както и фотография в албум “Стена на славата ” в страницата на уредника: Vladimir Manolkov Goalkeeper Training School и в формалния уебсайт на събитието.

За записвания:

Линк към програмата и регистрация:  на имейл:  [email protected]

За спомагателна информация не се колебайте да се свържете с нас на телефон: 0886009393

Сайт на събитието: Можете да ни следите и пишете в формалната страница на вратарската школа във фейсбук - Vladimir Manolkov Goalkeeper Trainig School, в инстаграм – VMGoalkeeperТrainingSchool и в you tube – Art Goalkeeper Training Camp
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР