Бившият вокалист на групата D2 Дичо Христов ще докаже, че

...
Бившият вокалист на групата D2 Дичо Христов ще докаже, че
Коментари Харесай

Певецът Дичо се захваща с кулинария, ще прави предаване

Бившият вокалист на групата D2 Дичо Христов ще потвърди, че е също толкоз добър в кухнята, колкото и на музикалната сцена. Това изпълнителят на " Още от деца “ разгласи точно на 48-ия си рожден ден. Повод за демонстриране на умения с черпака ще даде новото предаване на Христов. Епизодите на готварското си шоу той е кръстил шеговито " Чичо Дичо черпи “, като анонсира: " Очаквайте скоро кулинария и предписания “.

В дом на предаването ще се трансформира интернет. " Абонирайте се в YouTube на DICHOmusic с цел да можете да бъдете измежду първите от това ново откачено преживяване! “, приканва артистът.

Авторът и основният воин на предаването не издава към момента по кое време ще излъчи първия епизод от " Чичо Дичо черпи “. Въпреки това негови почитатели считат, че премиерата ще се състои към Никулден, а повода за това съмнение е фотографията, с която Христов театралничи за промоцията на епизодите. На фрагмента звездата е с риба в ръка и се готви точно върху нея да покаже кулинарните си умения.

Готварството напълно не е ново занятие за Дичо. Заедно с половинката си Карина Попова той е притежател на едно от паметните заведения в Синеморец. Самата тя пък преди четири години сподели забележителни умения в риалити предаването MasterChef.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР