Бившият вицепрезидент на Съединените щати заяви, че е малко вероятно

...
Бившият вицепрезидент на Съединените щати заяви, че е малко вероятно
Коментари Харесай

Майк Пенс предупреди: Путин няма да се ограничи само с Украйна

Бившият вицепрезидент на Съединените щати съобщи, че е малко евентуално съветският президент Владимир Путин да ограничи военните си цели само до приемането на надзор над Украйна.
Всичко по тематиката: Руската инвазия в Украйна 9617
" Трябва да разберем същинската дълготрайна опасност от подновяване на съветската експанзия в Европа ", акцентира някогашният вицепрезидент.

" Бих споделил, че всеки, който мисли, че Владимир Путин  Владимир Путин Владимир Путин - съветски политик. Роден на 7 октомври 1952 година в Ленинград, в този момент Санкт-Петербург. През ще се спре на Украйна, бърка ", съобщи Пенс пред NBC News.

Така той отговори на мненията на губернатора на Флорида Рон ДеСантис, който по-рано тази седмица разкритикува визитата на президента на Съединените щати Джо Байдън  Джо Байдън Джо Байдън (Джоузеф Робинът Байдън) е американски политик. Джо Байдън е роден на 20 ноември 1942 година в в Украйна.

Губернаторът съобщи пред Fox News, че Москва не съставлява опасност за други страни, в това число и за Вашингтон, защото Русия е " в действителност ранена ".
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР