Бившият вътрешен министър и настоящ народен представител от Продължаваме промяната

...
Бившият вътрешен министър и настоящ народен представител от Продължаваме промяната
Коментари Харесай

Само в Lupa.bg: Бойко Рашков напът да отсвири ПП

Бившият вътрешен министър и сегашен депутат от „ Продължаваме промяната ” Бойко Рашков е на косъм от решението тотално да скъса връзката с сътрудниците си от депутатските банки, описа пред Lupa.bg наш човек в Народното събрание.

Като експерт в сферата Рашков бил извънредно неудовлетворен от нелепостите в Конституцията, които ПП-ДБ и ГЕРБ натвориха във връзка правосъдната промяна. Не инцидентно по време на третото гласоподаване на измененията в главния закон в навечерието на Коледа той гласоподава „ въздържал се ”.

Освен това Рашков изобщо не одобрявал острото и перманентно противопоставяне с президента Румен Радев.

Все отново през далечната 1998 година Бойко Рашков беше определен за основен прокурор, само че президентът тогава Петър Стоянов не издава декрет за назначението му.

„ Той от този момент има едно мислено, че правосъдната власт би трябвало да се пипа доста деликатно. А и Рашков по закваска не е един от тях (от ПП), той не е „ интелигентен и хубав ”, а е ляв... ”, разяснява пред Lupa.bg негов сътрудник в Народното събрание.

Според кулоарните злословия някогашният вътрешен министър към този момент намерено имал различия с Кирил Петков и не приемал него и обкръжението му насериозно. „ Момчета, вие не знаете какво вършиме. Правите всичко допустимо след година и половина никой да не ви помни. Ако Божанков ви е топ юристът, по-добре не пипайте нищо... ”, кастрел ги Рашков. По-силен от разочарованието обаче май бил усетът на Бойко Рашков да оцелява.

„ Той въпреки всичко е човек на интереса. Не ми се има вяра публично да напусне сглобката или да излезе от Народното събрание ”, акцентира негов остарял познайник.

Всъщност, напоследък Рашков намерил формулата по какъв начин хем да е в законодателната власт, хем да не влиза в прикосновение с сътрудниците си от Политическа партия – просто към този момент рядко ходел в Народното събрание. Точно като Мустафа Карадайъ.
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР