Бившият външен министър , който бе издигнат като предложение за

...
Бившият външен министър , който бе издигнат като предложение за
Коментари Харесай

Митов за Трифонов: Мълча, мълча, появи се и каза нещо, което нищо не означава

 Бившият външен министър, който бе повдигнат като предложение за министър председател на обединението ГЕРБ-СДС с коментар на думите на водача на " ИТН “ (ИТН), че " ГЕРБ би трябвало да бъде изчегъртан “. Пред бТВ Митов дефинира изявлението на Трифонов като " общи приказки “.

" Какво значи корупция на ГЕРБ? Какво значи изчегъртване на всичко, което е направено? Та, ГЕРБ е направил доста неща и ръководи от 10 години. Какво ще изчегъртва – мостовете, пътищата? Аз също мога да бъда сериозен към ГЕРБ, само че когато анализираш обещано ръководство гледаш и позитивните неща, свършени от него “, добави той. 

" Трифонов мълча, мълча, даже не знаехме съществува ли, появява се и споделя нещо, което нищо не значи. Ако приказва за смяна, то дано най-малко да даде някакви насоки. Не на мен, а на хората, които гласоподаваха и вероятно ще гласоподават отново за него. Това са някакви революционни послания, които не водят до нищо. Това, което стана в Народното събрание бе зоопарк “, безапелационен бе Митов.

Той съобщи, че не е изпитал стеснение да гледа в очите, откакто президентът отхвърли да го назначи за дипломат в Румъния. 

Митов добави, че в първия опит да се организира съвещанието на Комисията по проверка оттатък разпоредбите, Мая Манолова е влезнала в ролята да основава кавги, защото има огромни въпросителни дали ще успее да влезе в Народното събрание при последващи избори.

" Г-н Илчовски донесе някакви листчета със сигнал, по-късно се оказа, че избрани неща от тях не са правилни и той самичък си ги отхвърли. Вътре е написано, че е имало някакви издевателства против Миню Стайков, юристът му отхвърли тази теза. Във второто съвещание Илчовски изобщо не загатна това “, сподели той.

Според някогашния ни първи посланик има опити за пренаписване на историята, само че те са от съветска страна.

" Напоследък Русия даже се пробва да оправдае по някакъв метод пактът " Молотов-Рибентроп “ и за себе си да го изясни като нещо положително, имайки поради, че това е триъгълният камък, към който се завързва Втората международна война “.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР