Бившият треньор на Лудогорец, Левски и националния отбор на България

...
Бившият треньор на Лудогорец, Левски и националния отбор на България
Коментари Харесай

Дерменджиев: Лудогорец ще е шампион

Бившият треньор на Лудогорец, Левски и националния тим на България Георги Дерменджиев разяснява идната борба сред „ орлите “ и ЦСКА, представянето на Елин Топузаков при „ сините “, неговото бъдеще и стадионите в Пловдив.

„ Трудно е да се дефинира любимец, като се има поради, че този мач несъмнено ще даде преимущество на тима, който ще стане първи. За мен значително този мач ще покаже кой ще бъде първи, въпреки да има други мачове, които да се играят, само че този е пряк “, стартира Дерменджиев.

„ Отборът на Лудогорец в този момент е малко по-различен (б.р. – от времето, в което Дерменджиев бе треньор), само че все пак, имат доста интернационалните мачове и рутината от тях си дава следствията в позитивен аспект. Едва ли би повлиял този мач като напрежение “, продължи експертът.

„ Наистина Лудогорец не е бил в обстановка да не е първенец, само че аз нямам доверие да изгубят купата. Ивайло Петев закупи избрана рутина в тимовете, в които беше, знае по какъв начин да поведе тима и мисля, че ще бъдат първенци “, сподели още той пред dsport.

„ Няма да играят основни футболисти, а ще играе самият тим. Който треньор приготви по-добре отборната игра, той ще завоюва “, добави Георги Дерменджиев.

Той разяснява и финала за Купата на БФС сред Лудогорец и ЦСКА 1948, извоюван от разградчани: „ Много ги виждам тези мачове. Гледам и интернационалните мачове на 17/18-годишните, с цел да мога да направя разлика и съпоставяне с нашите играчи. За мен беше доста забавен този край и това, което видях, че Лудогорец завоюва този мач с отборна игра. В ЦСКА 1948 има доста положителни характерности, само че не бяха окомплектовани като отбор. “

„ Много изненадваща обстановка да си тръгне Мъри Стоилов от Левски, никой не го очакваше. За Елин Топузаков мога да кажа, че е едно доста рационално и плътно момче. Изключително виновен. Обожава Левски и ще даде всичко, което може. На този стадий мисля, че се оправя доста добре със обстановката, която му повериха “, показа още Дерменджиев.

Специалистът приказва и за своето бъдеще: „ Сърбят ме ръцете да работя. Ще забележим лятото какво ще се случи. Засега има оферти отвън България. “

„ Изключително благополучен съм за това придобиване на Пловдив като град, по-късно Ботев се снабди с един прелестен стадион, който доста дълго време го чакаха и почитателите, и целият град. Ще се отрази позитивно, тъй като Пловдив е доста футболен град, ще вървят на мачове. Същото е с Локомотив, те също вършат стадион. Пловдив ще има два прелестни стадиона “, приключи Георги Дерменджиев.
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР