Бившият треньор и футболист на Левски Емил Велев коментира пред

...
Бившият треньор и футболист на Левски Емил Велев коментира пред
Коментари Харесай

Кокала определи като безхаберие трансфера на Охене в Левски

Бившият треньор и футболист на Левски Емил Велев разяснява пред " Тема Спорт " представянето на отбора в контролите по време на лагера в Турция. Кокала, както е прочут измежду почитателите, приказва и по тематиката с входящите и изходящите прехвърляния в клуба. Той показа и какво чака от отбора напролет.
 Снимка 650102
Източник:

" Охене няма къде да го продадеш. Как ще взема състезател, който е бил в Стара Загора, Царско село и Пазарджик? Трябва да съм безхаберен и да не запознат съм футбол, с цел да привлека подобен футболист, който да ми запълни средата на терена.

Това е най-основната зона. Левски куца точно там. Какво да си приказваме? Единственият ярък лъч е единствено Асен Митков. С лека ръка позволиха Ивелин Попов да си тръгне. Опитен състезател и го дадоха на Ботев (Пловдив).

На " Колежа " се прегръщат и си споделят какъв трансфер са създали. От нищото изпъден от " Герена ". Юноша на Левски, играл в мощните шампионати и го пускаш да си тръгне. Отива в Ботев и се чудиш по какъв начин да го опазиш. Това към този момент подсказва, че управителните фактори в Левски, да го кажем - са неопитни ", съобщи Велев пред " Тема Спорт ".
 Коловати за проблема
Коловати за проблема " Краев ": Сираков е грандоман

Бившият бранител бе изпаднал в сходна ситуация
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР