Бившият световен шампион в тежка категория Тайсън Фюри направи интересни

...
Бившият световен шампион в тежка категория Тайсън Фюри направи интересни
Коментари Харесай

Тайсън Фюри: Антъни Джошуа е отказал $80 млн. за два мача с Уайлдър

Бившият международен първенец в тежка категория Тайсън Фюри направи забавни разкрития, съгласно които Антъни Джошуа е отхвърлил оферта от 80 милиона $ за два мача против Дионтей Уайлдър.

Именно съединителен мач сред актуалните първенци Джошуа и Уайлдър е огромната фантазия на боксовите почитатели, само че до този миг двата лагера не съумяват да се спогодят като непроменяемо хвърлят виновността върху другите.

Сериозни договаряния имаше по-рано през годината, само че в последна сметка те се провалиха и през септември Джошуа срещна Александър Поветкин. Уайлдър пък ще се бие точно с Фюри на 1 декември.

" Знам някои доста точни елементи по тематиката ", показа Фюри в изявление за подкаста на Джо Роугън.

" Детайлите са: Екипът на Уайлдър е предложил 80 милиона $ на екипа на Джошуа за договорка с два мача. " 50 милиона $ за първия и 30 милиона $ за реванш, в случай че Джошуа загуби. И те са отказали. Моят юрист Робърт Дейвис е видял доказателство за средствата от Ал Хеймън. Така че Еди Хърн и неговите приятелчета могат да приказват каквото си желаят, само че аз знам истината. Защото доказателството за средствата е забелязано. "

Ако Фюри успее да се възползва и да победи Уайлдър, то е изцяло допустимо той да се изправи с Джошуа в бъдеще. " Циганския крал " обаче счита, че хората на Джошуа ще създадат всичко по силите си, с цел да предпазят своя човек от сложните противници.

" Става въпрос за пари. Да държат златната кокошка да снася яйца и да се грижат за нея ", изясни Фюри неналичието на съглашение за мач на Фюри с Уайлдър. " Антъни Джошуа е олимпийски златен медалист и е голяма звезда във Англия. Разпродава игрища. 70 хиляди, 90 хиляди. Огромна звезда. Така че за какво би желал да го победи някой, който никой не е чувал? "

" Поеха риска в мача с Кличко. Замалко да не се отплати. Измъкнаха се, само че се оправи, феърплей по тази причина. Показа шампионско сърце, с цел да се върне и да нокаутира Кличко. Но от този момент въобще не са надградили. Биха се с Джоузеф Паркър и той не нокаутира Джоузеф Паркър. Дори не нарани Джоузеф Паркър. "

" Би се с Карлос Такам, беше му мъчно с него. Така че просто поддържат паричния трен да върви. И не ги обвинявам, тъй като в последна сметка това е бизнес. И аз, в случай че бях в неговия мениджърски екип, бих споделил, 'Стой надалеч от Фюри, спри надалеч от Уайлдър и ще се бием с останалите и ще продължаваме да вършим доста пари. Защо да се бием с тези хора, които са доста рискови за може би малко повече в сравнение с взимаме, за два пъти повече? "
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР