Бившият световен шампион в тежка категория Тайсън Фюри е жертвал

...
Бившият световен шампион в тежка категория Тайсън Фюри е жертвал
Коментари Харесай

Закърпиха Тайсън Фюри с 47 шева

Бившият международен първенец в тежка категория Тайсън Фюри е жертвал 100-милионния си пердах с Дионтей Уайлдър и кариерата си в мача с Ото Валин, счита бащата на англичанина - Джон. Фюри и шведът се биха в страховит конфликт, който приключи с победа по точки за Циганския крал, само че и след голяма аркада над дясното око, която му сътвори доста проблеми. Цели 47 шева са употребявани за закърпването на раната, а Джон Фюри счита, че това пострадване даже подлага на риск бъдещата кариера на сина му и даже прикани синът му да се раздели с целия си екип.
" Това е най-лошото, което съм виждал от Тайсън. Гордея се с това по какъв начин той преодоля проблемите, само че би трябвало да бъдем почтени и да си кажем, че дуелът не вървеше както би трябвало. Той прекара 8 седмици в подготовка, само че след втория рунд, наподобява нямаше сили.
Беше слаб като котенце. Нямаше удар, нямаше устойчивост. Казах му, че това тегло (114 кг) не е неговото. Той би трябвало да е най-малко 120 кг. Идваше ми да разкарам всички от ъгъла му. С този екип кариерата на Тайсън е завършила. Нямаше удари, не беше във формата, нямаше мощ, краката му се слепваха, не се държеше добре. Волята му за победа е ненадмината, само че в мача той вложи доста старания в нея. И то против стеснен боксьор като Валин. Тази аркада може да постави завършек на кариерата му, може да се наложи дори интервенция ", съобщи Джон Фюри.
Източник: duma.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР