Бившият световен шампион в полутежка и в тежка категория –

...
Бившият световен шампион в полутежка и в тежка категория –
Коментари Харесай

Световен шампион за Кубрат: Видяхте какво му направи Кличко - приспа го в нокаут! Джошуа ще го бие зрелищно

Бившият международен първенец в полутежка и в тежка категория – Дейвид Хей разяснява възможностите на К:убрат Пулев против Антъни Джошуа в мача им за международната купа по бокс на 28 октомври в Кардиф.

" Не имам вяра, че Пулев има огромен късмет. Той е стабилен боксьор на европейско равнище. Неудобен противник, с дълги ръце, може би малко по-нисък от Джошуа. Но видяхме какво се случи, когато Кличко вкара кроше на Пулев – приспа го, прати го в нокаут. А видяхме и какво направи Джошуа на Владимир Кличко. Така че съдейки по моментното положение, по предходните им мачове, по това, че Пулев имаше тежък 12-рундов в мач с Дерек Чизора… Той не се показа добре в този мач с Чизора, по какъв начин ще се оправи с Антъни Джошуа? Ще чуе ли последния гонг? Не знам. Определено мисля, че Джошуа ще завоюва този мач и ще го завоюва зрелищно “, сподели Хей пред iFL TV.

Бившият първенец държеше купата на WBA в тежка категория, само че я загуби от Владимир Кличко през 2011 година Според Хей с успеха си против Кличко Джошуа е потвърдил, че е №1.

" Антъни заслужава подобен мач с Пулев след онази среща с Кличко. В мача с Кличко – Джошуа, за първи път бе засегнат в действителност, беше разтърсен, падна в нокдаун, трябваше да се вдигне. Това беше първият му сериозен тест. Ако имаше нещо в него, даже малко боязън, щеше да се види в оня мач, а не се видя. Джошуа потвърди, че е №1, подвигна се и завоюва с нокаут. Не мисля, че Кубрат Пулев в най-хубавия си ден може да победи Джошуа в неговия най-лош ден “, сподели още Хей.
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР