Бившият световен шампион в четири теглови категории Рой Джоунс-младши (66-9,

...
Бившият световен шампион в четири теглови категории Рой Джоунс-младши (66-9,
Коментари Харесай

Рой Джоунс-младши: Джошуа прибързва с мача с Уайлдър

Бившият международен първенец в четири теглови категории Рой Джоунс-младши (66-9, 47 КО) би се радвал да види съединителен мач сред първенците в тежка категория Антъни Джошуа и Дионтей Уайлдър, само че счита, че английската суперзвезда би трябвало да направи още няколко дуела, преди този момент да се случи.

Джошуа (21-0, 20 КО), който държи коланите на IBF, IBO, WBA и WBO, понастоящем води договаряния с първенеца на WBC Уайлдър (40-0, 39 КО), откакто от екипа на американеца излязоха с оферта в размер на 50 милиона $ обезпечена облага за британеца.

"Разбира се, че желая да видя този дуел, само че не в този момент. Бих желал да видя Джошуа в още една или две подготвителни срещи. Виждам го по какъв начин се изкачва, той става все по-добър и по-добър с всяка минала среща, само че желая да го видя на върха, когато се изправя против Уайлдър. Мисля, че Уайлдър е на върха на своите качества и бих желал и двамата да са там, когато се срещнат ", съобщи Джоунс.

Едно от трудностите за завършване на договорка сред Джошуа и Уайлдър е мястото на провеждането на срещата. Екипът на американеца предложи 50 милиона за дуел, само че те наложително желаят това да стане в Съединени американски щати. Джошуа обаче желае дуелът да се организира във Англия, където към този момент на няколко пъти събра рекордни тълпи от по 90,000 души.

Що се отнася до местоположението, Рой Джоунс не вижда проблем събитието да се организира във Англия.

"Антъни Джошуа би могъл да бъде огромен в Съединени американски щати, само че в случай че подвига толкоз доста звук във Англия, тогава за какво да отива в Съединени американски щати? Там, където хората идват да ви следят, е мястото, където би трябвало да се биете ", съобщи някогашният първенец.

"Ако английските почитатели желаят да отидат в Съединени американски щати, с цел да видят тази среща, добре. Хиляди британци пристигнаха в Лас Вегас с Рики Хатън, когато се биеше с Флойд Мейуедър. Но в случай че аз имах избор да се удрям пред 5,000 души в Съединени американски щати или пред 80,000 хиляди във Англия, скърбя ", приключи Рой Джоунс.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР