Бившият световен шампион по бокс в тежка категория Тайсън Фюри

...
Бившият световен шампион по бокс в тежка категория Тайсън Фюри
Коментари Харесай

Фюри надви италианец и се закани на Уайлдър

Бившият международен първенец по бокс в тежка категория Тайсън Фюри победи италианеца Франческо Пианета по точки в Белфаст (Северна Ирландия) и записа 27-а победа на професионалния кръг, 19 след нокаут. Така британецът записа втори триумф след завръщането си в професионалния бокс, откакто при предната среща бързо надделя Сефер Сефери.

След последния десети рунд на мача с Пианета почитателите в столицата на Северна Ирландия освиркаха и двамата боксьори. Победата на Фюри бе безапелационна – 100:90 след всички рундове, откакто срещата бе точкувана от единствено един, а не от трима съдии край кръга.

На кръга след мача се качи и международният първенец на WBC (Световен боксов съвет) Дионтей Уайлдър, който си замени реплики с Фюри, който разгласи на американеца: „ Ти искаше да се биеш с един ш*баняк, само че видяхме всички по какъв начин завърши това. Всичко е доста просто - от неговия екип ми се обадиха, пратиха ми договор, аз споделих " да " и това е. Следващата ми задача е да те нокаутирам ".

" Имал си пояси преди, само че не си имал пояса на WBC, тъй че би трябвало да ми се извиниш, тъй като ще те нокаутирам. Беше необикновено тук в Белфаст, благодаря на всички за посрещането, само че с Тайсън Фюри няма да се бием в Белфаст, в случай че желаете да ме видите още веднъж, ще би трябвало да дойдете на друго място ", отвърна Уайлдър, предава Блиц.
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР