Бившият световен шампион по бокс в тежка категория на WBC

...
Бившият световен шампион по бокс в тежка категория на WBC
Коментари Харесай

Деонтей Уайлдър се натиска за две битки с Франсис Нгану

Бившият международен първенец по бокс в тежка категория на WBC Дионтей Уайлдър предложи на Франсис Нгану сделка за две борби. Идеята му е едната от тях да се случи на кръга, а другата в клетката по разпоредбите на ММА.

В момента Нгану е свободен сътрудник и не стопира да получава предложения от всички страни. Голямата фантазия на The Predator е да направи дебют в бокса, където да вземе огромните пари.

Бившият първенец на UFC в тежка категория има предпочитание да се изправи против Антъни Джошуа или Тайсън Фюри, само че също по този начин загатна и Уайлдър като предстоящ конкурент. Явно Бронзовия бомбардировач няма нищо срещу да премери сили с Нгану.

„ Готов съм за борба с него. Обичам Франсис. Когато го срещнах във Вегас, той говореше, че ще направи това. Все още се интересувам от такава борба и бих желал да отида в Африка за нея ”, разяснява Уайлдър в изявление за Trill Boxing.

“Знам, че той прави своите неща и се гордея с него, че следва сърцето си, правейки това, което усеща. Нека да създадем договорка за две борби. Всички постоянно идват в бокса. Той идва в моят свят, а аз отивам в неговия. Аз съм същински войник, даже това го прави по-вълнуващо. Сериозен съм за това. Искам да направя нещо друго. Всички са правили това секване на бойни спортове, а момчетата от ММА постоянно идват в бокса. Те нямат нужните умения в стойка, с цел да се бият при нас. Това е като да си във водата с акули ", сподели още Деонтей Уайлдър.

mma.bg
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР