Бившият стопер и изпълнителен директор на ЦСКА Георги Илиев коментира

...
Бившият стопер и изпълнителен директор на ЦСКА Георги Илиев коментира
Коментари Харесай

Майкъла: Нормален мач, само публиката на ЦСКА беше на топ ниво

Бившият стопер и изпълнителен шеф на ЦСКА Георги Илиев разяснява пред Sportal.bg вчерашната загуба на отбора на Саша Илич от Лудогорец с 0:1. Майкъла продължава да има вяра, че макар провалянето, " алените " имат огромен късмет да станат първенци.

" Нормален мач за българското състезание. Нищо изключително, само че не и едва. Просто се видя, че Лудогорец има футболист за два милиона, който, като му се открие една опция, вкарва гол. Тиаго е добър футболист. Да, и Десподов е добър, само че за България. Ако беше ужасно добър, щеше да играе в ЦСКА. Но въпреки всичко добър футболист е. А нашите са съвсем за без пари и толкоз. Две чисти благоприятни условия имахме и двете - пропуск. Как не можа да уцели вратата, не знам. Явно би трябвало на голлинията да му я дадат топката. Това е равнището. 
40  ЦСКА - София 0:1 Лудогорец I
Лошото е, че нищо не играем в серия от мачове. ЦСКА щеше да загуби и от Левски, в случай че Попов не беше извършил тази нескопосана дузпа. Едно момче от Литекс застана зад топката и избави ЦСКА. Така беше. Липсват качествени фрагменти в нашия тим, с изключение на Бусато в другите линии в тима има огромни пропуски. Как да биеш Лудогорец по този начин?! Спомнете си какво споделяше Стойчо Младенов за омлета и яйцата. 
39  ЦСКА - София 0:1 Лудогорец II
Все отново шансове за купата към момента има. В последна сметка за какво ЦСКА да не победи в Разград. Вярвам, че е изцяло допустимо. Искам особено да похваля публиката на ЦСКА! Уникална поддръжка! Топ! Само не ми харесва това с хвърлянето на стотинки и предмети по гостите. Отишъл си на мач да се забавляваш, да видиш обичания тим, за какво би трябвало да си избиваш комплексите от у дома. Не е редно това, несъмнено. Ядосала те е нещо дамата, имаш проблеми с децата, избиваш го на стадиона ", сподели Майкъла.

Carlsberg " Домът на Феновете " е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето наличие и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР