Бившият собственик на Милан Силвио Берлускони отново е бил приет

...
Бившият собственик на Милан Силвио Берлускони отново е бил приет
Коментари Харесай

Пак вкараха Берлускони в болница

Бившият притежател на Милан Силвио Берлускони още веднъж е бил признат в болница „ Сан Рафаеле “ в Милано, оповестиха от неговата партия „ Форца Италия “. Това е третият случай за последните два месеца и четвърти от началото на годината, в който 84-годишният някогашен италиански министър председател е настанен в лечебно заведение.

Според осведомени, актуалното влизане на Берлускони в клиниката се дължи на пост резултат от COVID-19, с който милиардерът се беше заразил през септември 2020 година и прекара 11 дни под лекарско наблюдаване.

Силвио Берлускони, който сега е притежател на втородивизионния италиански Монца, беше изписан от същата болница на 1 май. Неговото здравословно положение от години му основава проблеми.

През 2016 година той претърпя сърдечна интервенция. В началото на тази година постъпи в клиника в Монако поради нови проблеми със сърцето.

Медийният магнат е съден поради полови контакти с малолетната продажница Сарима Ел Махруг (известна като Руби Рубакуори). Делата по случая непрекъснато се отсрочват поради здравословното положение на Берлускони и честите му влизания в болница.

Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР