Бившият собственик на Локомотив Пловдив и Вихрен Сандански Константин Динев

...
Бившият собственик на Локомотив Пловдив и Вихрен Сандански Константин Динев
Коментари Харесай

Коко Динев за Вихрен - Левски: Вярвам, че на трибуните ще бъде спокойно

Бившият притежател на Локомотив Пловдив и Вихрен Сандански Константин Динев приказва за „ Дарик радио “, само че от позицията на почитател на футбола и на Вихрен. Той сподели, че чака идването на Левски в града да се трансформира във футболен празник.

„ Левски отдавана не са били в нашия град, само че доколкото си припомням и от дълго време не са ни побеждавали. Вярвам, е ще създадем един доста забавен мач за феновете на футбола. В това е чарът на срещите за Купата, тъй като от време на време се получават изненади. Специално желая да подчертая и да похваля почитателите на Левски, които поддържат тима си, освен по стадионите напълно България, само че и във финансово отношение, с цел да е клубът жив “, показа Динев.

„ Доколкото разбрах, от страна на Вихрен няма да има ограничавания за броя на последователите на гостуващия отбор. Обявена е цена от 15 лв. за всички, които желаят да гледат мача на стадиона. Чух, че ще вършат шествие из града и съм сигурен, че всичко ще премине умерено. Много от почитателите на Вихрен, когато не играе обичаният им тим симпатизират на Левски или на ЦСКА “, добави той.

„ Вярвам, че по трибуните ще е умерено. Стадионът не разрешава да има обособена естрада за гостуващите последователи, само че съгласно мен не е и нужно. Личното моите упования са да се насладя на осъществявания на футболисти и от двата тима. Знам, че в Левски няма няколко футболисти, които са ангажирани с националните тимове, само че знам също по този начин, че Левски е настоящият притежател на Купата на България и от Сандански потегля отбраната на трофея. Няма да разясня какви проблеми имат двата тима. Дори не ме интересуват. Искам в събота да се насладя на мача като фен. Не разбирам дали положението на терена е положително или неприятно, това могат да кажат футболистите. Очаквам да бъдат изискванията идентични за двата състава. Няма да кажа – дано по-добрият да победи, тъй като знам кой желая да е на осминафинал “, сподели още Коко Динев.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР