Бившият служебен премиер и бивш министър на отбраната ген. Стефан

...
Бившият служебен премиер и бивш министър на отбраната ген. Стефан
Коментари Харесай

Стефан Янев учредява партията си утре

Бившият длъжностен министър председател и някогашен министър на защитата ген. Стефан Янев събира в столичния хотел " Рейнбоу плаза " в събота сутринта 750 души за учредяването на партия, заяви Епицентър.бг.

 

На 3 март пред храм-паметника " Рождество Христово " в Шипка Янев призна, че ще прави политически план. " Като му пристигна времето, ще го обявим (политическия план - б.р.) и ще кажем на хората какво желаеме, само че първо ще чуем и тях ", сподели тогава той. това стана два дни след като парламентът гласоподава оставката му като боен министър. Ден по-рано тя бе поискана от премиера Кирил Петков поради отказа на Янев да назова " война " спора в Украйна.

 

По-рано в петък режисьорът Нидал Алгафари разяснява пред Българска национална телевизия, че в събота някогашният длъжностен министър председател ще се сътвори партия, която е доста близка до президента. Според него един от главните съратници на Янев във групировката ще е вътрешният министър Бойко Рашков.

 

Алгафари видя и връзка сред учредяването на новата групировка и ареста на Бойко Борисов.

 

Какво по-добро за една партия с националистично родолюбив самоувереност от това да се арестува Бойко Борисов, запита Алгафари.

 
Източник: 18min.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР