Бившият служебен министър на туризма Илин Димитров е назначен за

...
Бившият служебен министър на туризма Илин Димитров е назначен за
Коментари Харесай

Бившият министър на туризма и депутат от ПП става секретар на президента Радев

Бившият длъжностен министър на туризма Илин Димитров е назначен за секретар на президента Румен Радев. Това оповестява самият той в изявление пред уеб страницата " TravelNews ".

Димитров заемаше министерския пост в последните два служебни кабинета на Радев, само че преди този момент беше и народен представител в 47-ото Народно заседание от " Продължаваме промяната ". Той обаче е напуснал партията, като аргументите за това не са ясни.

Димитров твърди, че е бил поканен да остане министър на туризма и в постоянното държавно управление, само че е отказал това предложение. Вместо това той е назначен на работа в президентството като секретар, който ще дава отговор по тематиките за туризма, образованието и културата.

Това е следващото име от служебния кабинет на Радев, който получава пост в президентската институция. По-рано място там откриха някогашният правосъден министър Крум Зарков, на земеделието Явор Гечев, на околната среда и водите Росица Карамфилова-Благова, и на нововъведенията Александър Пулев.
Източник: boulevardbulgaria.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР