Бившият служебен министър на отбраната в кабинета на Марин Райков

...
Бившият служебен министър на отбраната в кабинета на Марин Райков
Коментари Харесай

Тодор Тагарев: Надявам се решението за оказването на военна помощ да бъде прието 

Бившият длъжностен министър на защитата в кабинета на Марин Райков - Тодор Тагарев, разяснява визитата на делегацията от ръководещата коалиция в украинската столица Киев.

" Тези неща бяха ясни и преди да отидат в Киев - разрушени здания, починали хора, вести за умряли деца. Премиерът въпреки всичко е решил, че за него е значимо да отиде на място, поканил е своите съдружни сътрудници. Жалко, че един от тях отхвърли да отиде. Това ще остави огромно леке на Българска социалистическа партия за доста години напред. Целта на визитата не е било оказването на военна помощ ", сподели той в предаването " Лице в лице " по БТВ.

" Надявам се решението за оказването на военна помощ, че ще бъде признато с доста огромно болшинство и да му мислят депутатите от Българска социалистическа партия и от Възраждане, които ще са единствените против него. Важно е по какъв начин ще бъде дефинирано решението. Митрофанова споделила министър председателят да отиде в Луганск и Донецк. Какво да търси Петков там, това са сепартисти, които с съветска военна поддръжка отрязаха част от територията на Украйна, които са нелегитимни и не са приети от никой с изключение на от Русия ", счита Тагарев.
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР