Бившият служебен министър на икономиката Даниела Везиева ще съветва наследничката

...
Бившият служебен министър на икономиката Даниела Везиева ще съветва наследничката
Коментари Харесай

Нинова назначи Везиева за свой съветник

Бившият длъжностен министър на стопанската система Даниела Везиева ще поучава наследничката си на поста Корнелия Нинова, оповестиха за „ Труд ” източници от икономическото ведомство. Днес е първият работен ден на Везиева като член на политическия кабинет на Нинова.

Още с влизането си в кабинета тя се заела да се самоопровергава по тематиката за изпразнения язовир „ Пазар дере ”, оповестява „ Труд ”.

Везиева ще бъде „ очите и ушите ” на управлението на „ Промяната ” в икономическото министерство. От обединението на Кирил Петков и Асен Василев споделиха, че във всяко ведомство, което не се ръководи от фрагменти, излъчени от „ Продължаваме промяната ”, ще имат собствен представител, нещо като надзирател.

В първата седмица на декември бе обявено, че Даниела Везиева е проверявана по сигнал за плагиатство в нейна дисертация. Проверката се прави от Комисията по академична нравственос на Министерството на образованието, която би трябвало да откри дали някогашният длъжностен министър на стопанската система и сегашен консултант на Нинова е преписала над 170 страници от дисертацията си.

Резултатите от инспекцията към момента не са оповестени. 
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР