Бившият селекционер на младежкия национален отбор на България - Михаил

...
Бившият селекционер на младежкия национален отбор на България - Михаил
Коментари Харесай

Мадански: Трябва да потупат Пламен Андреев по рамото

Бившият селекционер на младежкия народен тим на България - Михаил разяснява обстановката в отбора и показа упованията си за идната среща на тима с Косово на стадион " Александър Шаламанов " през днешния ден.

" При младежите постоянно е въпрос на потомство. Не може постянно да имаме доста мощни играчи и да се оправяме на високо равнище. Това потомство се показва на положително равнище. С корекциите, които бяха направени, и играчите, които са сега, съм на мнение, че тимът доби друг образ. Игрово стоят сносно. За загубата от Германия мога да кажа, че те имат по-висока самостоятелна класа. Това оказа въздействие. Доста насъбрано самочувствие имат и играят в по-класни тимове. Те бяха уверени, че ще ни победят и си мисля, че играха с огромна лекост. "

Той сподели мнението си и за грешката на Пламен Андреев против Германия (2:3) преди няколко дни.

" Нашите момчета се показаха почтено. Заслужават възторженостти, тъй като не са изгубили от Литва или Черна гора, а от Германия. Специално в този мач и предния с Израел, мога да кажа, че тимът ми хареса по какъв начин играе. Всички разясняват грешката на Пламен Андреев, само че съгласно мен не трябва да се връщаме към нея. Това е неточност на растежа. Трябва да го потупат по рамото и да гледа умерено напред. В срещата сред Хърватия и Турция Доминик Ливакович позволи страхотна неточност, което може да коства класирането на " шахматистите ". Но никой не сподели нищо ", съобщи пред " Мач Телеграф " Мадански.

Според него селекционерът Александър Димитров има право да недоволства, че взимат в първия тим някои играчи, тъй като мъжете нямат късмет за класиране на европейското състезание.

" Някои от младите момчета бяха като екскурзианти. Викаха ги при мъжете, само че не играеха или бяха пускани по 10-15 минути. Това не е добре за тяхното развиване.

Очаквам под напрежение мач против Косово, само че мисля, че ще победим, гледайки класирането в групата. Стискам им палци и им искам триумф ", приключи Мадански.
 Александър Димитров атакува остро сътрудниците си от първия отбор
Александър Димитров атакува остро сътрудниците си от първия отбор

Селекционерът на младежите недоволен
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР