Бившият селекционер на България Ивайло Петев вече не е старши

...
Бившият селекционер на България Ивайло Петев вече не е старши
Коментари Харесай

Ивайло Петев и Ал-Кадисия се разделиха, българинът с емоционално изпращане

Бившият селекционер на България Ивайло Петев към този момент не е старши треньор на саудитския Ал-Кадисия. Двете страни се разделиха по взаимно единодушие, като на прощаване не скриха положителните си усеща един към различен. Петев бе изпратен персонално от президента и футболистите на клуба, с които работи в последната близо половин година.

Двукратният първенец на България с Лудогорец пое отбора от Про Лигата на Саудитска Арабия при започване на ноември, когато бе закотвен на дъното на класирането. За малко време Петев съумя да изправи новия си клуб на крайници и освен да го извади от зоната на изпадащите, само че и да го приближи до челната шестица.
.. pic.twitter.com/QgBInTzKUF
— (@qadisiyah1967) March 11, 2019

Нещо повече, в края на 2018-та родният експерт даже бе определен за Треньор номер 1 на кръга след поредицата от мощни резултати на тима. В последните пет кръга обаче Ал-Кадисия позволи четири провали, защото програмата му бе повече от тежка. Момчетата на Петев отстъпиха поредно на третия Ал-Насър (1:3), лидера Ал-Хилал (1:4), втория Ал-Шабаб (0:1) и петия Ал-Ахли (1:2).

Заедно с Петев си потегля и екипът му, в който влизат досегашният началник на ДЮШ на Черно море Емануел Луканов, някогашният вратар на Литекс Витомир Вутов и Евгени Колев. На изпроводяк някогашният селекционер на България даде изявление пред клубния уебсайт, в което разгласи, че вечно остава почитател на Ал-Кадисия.
#_ ( https://t.co/6Gaoql3Mzp )

pic.twitter.com/pSww2KhIDl
— (@qadisiyah1967) March 11, 2019
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР