Бившият сътрудник на американската Агенция за национална сигурност Едуард Сноудън

...
Бившият сътрудник на американската Агенция за национална сигурност Едуард Сноудън
Коментари Харесай

Едуард Сноудън написа мемоари, които ще излязат на 17 септември

Бившият помощник на американската Агенция за национална сигурност Едуард Сноудън е написал записки. Книгата му ще се появи на пазара на 17 септември, съобщи Асошиейтед прес.

``
реклама

Издателство Метрополитън букс, което печата книги за издателството Макмилан пъблишърс, разгласи през днешния ден, че книгата на Сноудън " Постоянен запис " ще бъде оповестена по едно и също време в 20 страни, включително Съединени американски щати, Германия и Англия. В нея Сноудън, който способства за приключване на класифицирани документи и породи диспути за практиката на американското държавно управление за електронно следене, ще опише ролята си в събирането на метаданни и ще опише за рецесията на съвестта, която го е предиздвикала да открадне секретните документи през 2013 година и да ги показа с публицисти. Повече детайлности за записките не се оповестяват.

Днес Сноудън написа в Туитър, че книгата ще бъде оповестена в Деня на Конституцията.

Сноудън се намира в заточение в Москва. В Съединени американски щати могат да му бъдат издигнат обвинявания, които да го пратят в пандиза.

Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието последните вести - такива, каквито са, от Света, България и Варна!

Изпращайте вашите фотоси на [email protected] когато и да е на дежурния редактор!

За реклама виж - https://petel.bg/advertising-rates.html
--> --> --> --> ``
рекламаКоментариКоментирай посредством FacebookЗа да пишете мнения, апелирам регистрирайте се за секунди ТУКНапиши коментарИме:Коментар:


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР