Бившият съпруг на Венета Райкова - Тихомир Георгиев шашна всички

...
Бившият съпруг на Венета Райкова - Тихомир Георгиев шашна всички
Коментари Харесай

Ето как изглежда вече бившият съпруг на Венета Райкова

Бившият брачен партньор на Венета Райкова - Тихомир Георгиев шашна всички с метода, по който наподобява към този момент. Преди, когато двамата бяха още семейство, Тишо беше строен като фиданка, само че в последно време напълно се е занемарил. От неотдавнашен кадър излиза наяве, че някогашният мъж на тв водещата, който е и татко на детето й, наподобява най-малко с 10 години по-стар, в сравнение с е в реалност.

 undefined

Вижда се, че Тихомир към този момент е с много солидно шкембе и е оплешивял фрапантно. А с цел да прикрие неналичието си на коса, Тишо е подстригал и дребното си останала коса нула номер. Миналата седмица той е засечен от папараци да си купува храна в центъра на София - в тази ситуация от магазинче за бързи закуски, откъдето си тръгнал с 2 сока и кроасани.

Факт е, че откогато се разведе с Венета Райкова преди 3 години, Тишо не е афиширал сериозна връзка с друга жена - по този начин, както и русокоската не се е показвала с нов мъж в общественото пространство. "Той към момента е първият, на който звъня, когато ми се случи нещо хубаво или неприятно. Никога не сме си изневерявали, просто рутината умъртви брака ни ", споделяла е през годините Райкова....
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР