Бившият рейнджър Светослав Каменов, обвинен за убийството на военнослужещата Десислава

...
Бившият рейнджър Светослав Каменов, обвинен за убийството на военнослужещата Десислава
Коментари Харесай

Оставиха в ареста рейнджъра убиец

Бившият рейнджър Светослав Каменов, упрекнат за убийството на военнослужещата Десислава Стоянова, остава за непрекъснато в ареста. Това реши окръжният съд в Пловдив при гледането на мярката за неотклонение на обвинения.

Прокуратурата обоснова настояването си за непрекъснат арест с дейностите на Каменов след убийството. Оказа се, че през този интервал той даже е напуснал България и е отишъл в Гърция през зелена граница. След това се върнал в страната, укривал се при някогашната си другарка в София и най-после се озовал в с. Зверино, където бе хванат. Освен това четири пъти е бил съден, въпреки да е оправдан по тези случаи.

Според обвиняването Светослав Каменов е търсил подпомагане от брата на някогашната му брачна половинка, който работи в Министерство на вътрешните работи, само че не е желал от него да прикрива закононарушението му, осведоми Канал 3.

Всички разпитани очевидци не са директни очевидци, а възпроизвеждали какво е обяснил Каменов, разгласи пред съда неговият длъжностен бранител. Според юрист Снежанка Почева не е имало полова връзка сред него и убитата. Нямало и данни, че автомобилът на рейнджърката е предаден в морга, поради който се допуска, че се е стигнало до скандал сред двамата.

Единствените думи на Каменов пред съда бяха, че желае да бъде пуснат под домакински арест. /faktor.bg
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР